NAK BERSALIN TIDAK LAMA LAGI, DAH STANDBY BENGKUNG?

BENGKUNG OPAH ialah bengkung moden customade yang direka khas untuk ibu-ibu yang bersalin melalui kaedah normal atau pembedahan (cesarean).

Ia boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin.
Sebagai sokongan kepada perut selepas bersalinn agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak
.
Juga untuk mengelakkan dari berasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin.

Kami hasilkan bengkung customade yg sangat praktikal, berkualiti tinggi, efektif, elastik, mudah dan selesa dipakai dgn harga yg mampu milik.

************************
TESTIMONI PELANGGAN KAMI
************************
1 – “Memang tip top Bengkung Opah ni, sy pakai buat pergi kerja…selesa, tak panas, memang best la pakai bengkung ni. 👍”
***********
2 – “Selesa sangat bengkung opah, lagi2 boleh adjust dia punya besar ke kecik.. kain pun lembut jer.. dulu pernah beli korset jenama 4 angka, bila berpeluh jadi gatal.. yg bengkung opah ni alhamdulillah pakai sampai ke petang tak de gatal2.”

***********************
MATERIAL BENGKUNG OPAH
***********************
✔ Fabrik dari Cotton Scrub yang sejuk.
✔ Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudah tertanggal.
✔ Lapikan pelekat yang tidak berbulu.
✔ Mudah dipakai & dibersihkan.
✔ Melekat dibadan dan pinggang.
✔ Adjustable dan jenis lekat.
✔ 3 Panel Bengkung.
✔ Lebar/panjang : 38″
✔ Tinggi : 14″
✔ Free Size Fix S – XXL.

*******************
PROMOSI UNTUK ANDA
*******************
🚫 Harga Sebenar: RM180 (bengkung sahaja)
🔊 Tapi kami nak bagi Diskaun Harga PROMOSI + GIFT untuk anda.

NAK DISKAUN & HARGA MURAH?

===========================
Ikuti langkah dibawah ini sebelum terlambat…👇
WhatsApp “BO” ke 019 848 9825
*Hanya yang whatsapp kami akan dapat harga diskaun ini. WhatsApp kami sekarang. Dapatkan Segera Sementara stok masih ada.

P/S: Sila Share kat kawan korang yg sedang mengandung atau tag saja nama dorang. Terima kasih kerana perihatin.

WhatsApp 019-848-9825