• bengkung bersalin
  • bengkung moden opah
  • bengkung bersalin
  • bengkung opah

Bengkung Moden Opah – Bengkung Untuk Bersalin Normal Dan Caesrean

RM180.00

5 in stock

Bengkung Moden Opah

BENGKUNG OPAH ialah bengkung moden customade yang direka khas untuk ibu-ibu yang bersalin melalui kaedah normal atau pembedahan (cesarean). 

Ia boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin. Sebagai sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak.

SCROLL KE BAWAH UNTUK HARGA DISKAUN
atau klik sini

 

5 in stock

SKU: bko0001 Tag:

Product Description

MENCARI BENGKUNG SELEPAS BERSALIN UNTUK BERPANTANG?

BENGKUNG OPAH moden, yang direka khas untuk ibu-ibu yang bersalin melalui kaedah normal atau pembedahan (cesarean). 

Ia boleh mula dipakai dalam masa 24 jam selepas bersalin. Sebagai sokongan kepada perut selepas bersalin agar boleh berdiri dengan lurus dan mudah bergerak.

Juga untuk mengelakkan dari berasa sakit setiap kali terbatuk atau terbersin. Ibu berpantang sangat digalakkan memakai, walaupun ianya amalan tradisional, tapi sangat membantu menghilangkan perutt yg menggeleber sekaligus membuang lemak.

Paling best, selepas bersalin sekiranya nak pakai macam biasa pun masih boleh. Sangat praktikal, berkualiti tinggi, efektif, elastik, mudah dan selesa dipakai dgn harga yg mampu milik.

 

TESTIMONI PELANGGAN KAMI

  1. “Memang tip top Bengkung Opah ni, sy pakai buat pergi kerja…selesa, tak panas, memang best la pakai bengkung ni.
  2. “Selesa sangat bengkung opah, lagi2 boleh adjust dia punya besar ke kecik.. kain pun lembut jer.. dulu pernah beli korset jenama 4 angka, bila berpeluh jadi gatal.. yg bengkung opah ni alhamdulillah pakai sampai ke petang tak de gatal2.”

Itu antara testimoniyang kami terima. Nak tau lagi testimoni terbaik dari pengguna kami, sila klik link album ni >>> https://www.facebook.com/BengkungOpah/albums/265903923787915/

MATERIAL

  • ✔ Fabrik dari Cotton Scrub yang sejuk.
  • ✔ Pelekat velcro yang kuat dan tidak mudah tertanggal.
  • ✔ Lapikan pelekat yang tidak berbulu.
  • ✔ Mudah dipakai & dibersihkan.
  • ✔ Melekat dibadan dan pinggang.
  • ✔ Adjustable dan jenis lekat.
  • ✔ 3 Panel.
  • ✔ Lebar/panjang : 38″
  • ✔ Tinggi : 14″
  • ✔ Free Size Fix S – XXL.

PROMOSI UNTUK ANDA

🚫 Harga Sebenar: RM180 (bengkung sahaja).

Tapi kami nak bagi Diskaun Harga PROMOSI + GIFT untuk anda.

NAK DISKAUN & HARGA MURAH?

Sempena tahun baru 2017, kami ingin memberikan nilai terhebat untuk anda. Kami tawarkan kepada harga istimewa . Apa yang perlu anda lakukan adalaha, mengisi borang dibawah untuk dapatkan kupon diskaun.

Hanya yang mengisi borang diatas akan menerima kupon diskaun. Dapatkan Segera Sementara stok masih ada.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bengkung Moden Opah – Bengkung Untuk Bersalin Normal Dan Caesrean”

Your email address will not be published. Required fields are marked *